Cheshire Cycleway 2018

Onze driedaagse tocht over de Cheshire Cycleway.

De derde dag begint met het stuk terugfietsen over de oude spoorlijn. Hier in Engeland was vroeger enorm veel spoor en het is toch jammer dat niet meer van deze oude lijnen tot fietspad zijn omgetoverd.

Lees verder

Dag twee van het Cheshire Cycleway drieluik. Het is wat minder mooi weer en helaas moeten we enkele keren onder een boom schuilen om niet drijfnat te worden (we willen natuurlijk niet in volledig regenpak fietsen).

Lees verder

Tijdens onze rondjes in de buurt zagen we ze vrij snel hangen: de routebordjes van de Cheshire Cycleway. Al snel wordt duidelijk dat dit een route van zo'n 280km door Cheshire is. Ideaal voor een lang weekend. Vooraf hebben we de route in drie delen geknipt en hotels geboekt. Het weer is ook prima: gaan met die tandem.

Lees verder

Spiritus Santos:
Dit blog beschrijft tochten die Janneke en Henri, samen of alleen, fietsen (of wandelen, snowboarden, etc.). Gegroepeerd per reis of gewoon losse ritjes.

De ritgegevens (route, hoogtemeters, etc.) komen vanuit Strava en van alle tochten is ook een GPX-bestand te downloaden.

Benieuwd naar de broncode van de Strava-integratie?
Check Github