27-08-2021

27-08-2021

Wismar - Dierhagen

Wismar - Dierhagen

Ik werd vroeg wakker en ging op weg naar de bakker en supermarkt voor ontbijt. Het was soort van stof toen ik weg ging, maar onderweg begon het te regenen. Toen ik er bijna was, bedacht ik dat ik mijn mondkapje vergeten was, dus kon onverrichter zake weer terug. Bij poging twee stortregende het ondertussen. Maar het ontbijt was lekker.

Toen we op de fiets stapten, was het net droog geworden en waren er zelfs momenten met zon. Dit bleef gelukkig de hele dag zo, op één bui na. Die kwam precies toen we bij een bushalte reden en eigenlijk wel zin hadden in onze meegebrachte taartjes, dus perfecte timing.

De route ging vandaag niet direct langs de kust, maar grotendeels door het binnenland. Glooiende heuvels met akkerland, regelmatig een dorp met een paar huizen en af en toe een stuk bos. En vrijwel geen verkeer of andere mensen. Het was voor ons dan ook een 'verrassing' toen de plaats Warnemünde heel druk bleek te zijn met mensen. We waren weer aan de kust.

Bij Warnemünde zijn we met de veerpont overgestoken naar het schiereiland. Hier lig ik nu in de tent op de camping, terwijl de eerste druppels weer vallen.

De cijfers:
Afstand:
105,2 km
Hoogtemeters:
434 m
Tijd bewogen:
5u 26m 40s
Tijd totaal:
7u 22m 34s
Gemiddeld:
19,3 km/h
Max:
42,5 km/h
Materiaal:
Santos double travel
Download:
GPX